tiistai 25. huhtikuuta 2017

Pientalosta


En tarkkaan muista, miksi meille tulee Pientalo-lehti. Mutta hiljattain se tuli kuitenkin. Selailin sen ihanat  itseään kunnioittavan pientalon omistajan/asukkaan välttämättömät puutarha-, kasvihuone-, uima-allas-, remontti- jne. ratkaisut, joita ilman ei varmaankaan tule toimeen.

Sitten huomio kiintyi muutamaan mainokseen:

"Erityisesti teille ... lehden uskollisena lukijana 8 päivän 5 tähden tutustumismatka Kyprokselle alkaen 199 € / henkilö".
Ohhoh! Edullista! Mutta oikein pienellä präntillä mainoksen alareunassa oli, jotakin, mikä olisi vaatinut suurennuslasia. Epäluuloisena henkilönä jätin väliin.Sitten muutaman sivun päästä jysähti:RISTEILY MAAILMAN YMPÄRI
vain 132,- pvä

Lento Italiaan, sieltä Kanarian saarten kautta Karibialle, Los Angelesiin, Havaijille, Australiaan, Thaimaahan, Intiaan, Omanin ja Jordanian kautta Kreikkaan ja lopulta Italiaan!!!!
106 yön täyshoitoristeily!!!
Tämä onni Pientalon omistajalle. Wau!
Eikä tässä vielä kaikki: Etuna nopealle varaajalle lounas- ja illallisjuomat n. 2500 € /hlö.

Mutta hetkinen: 106 * 132 = 13 995 €
Ja kun vaimo vaatii päästä mukaan, kertaa kaksi = 27 984 €
Ja jos nuo juomat joutuu maksamaan: + 5000 €

Yhteensä siis: 32 984 €

Hyvä on sitten - pannaan pientalomme myyntiin, jotta päästään matkaan. Mutta kun täällä maaltapakoalueella ei kukaan osta vanhaa rintamamiestaloa, ainakaan ei maksa juuri mitään, taitaa jäädä reissu tälläkin kertaa tekemättä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti